Behandelingen!

Skin Specials

Give me more – 5 minuten: Wilt u tijdens de 60 minuten behandeling (the hour of power) de relax massage vervangen voor een huidverbeterende bindweefselmassage? Boek dan deze optie extra bij!

Ultra geluid – 15 minuten: Door te werk te gaan met het UG-apparaat worden geluidsgolven omgezet in trillingsgolven waardoor de cellen in de huid gaan bewegen, werkstoffen dieper de huid indringen en de huid een mooie doorbloeding krijgt! Het apparaat kan op verschillende standen worden gezet zoals: liften en verstevigen, kalmeren en herstellen. Door die reden is het mogelijk om dit apparaat bij vrijwel alle huidtypes en huidproblemen in te zetten!

Trans6peel – 7 minuten: De hannah Trans6peel bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. De hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. Dit product is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.