Behandelingen!

Kuurbehandelingen

Kuurbehandeling Bindweefselmassage – 30 minuten: Voor intense en causale huidverbetering kunnen wij als huidcoaches een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaatsvinden. Vraag ons welke bootcamp voor jou het beste resultaat zal geven! Alle huiden zijn anders en per huid zullen de resultaten verschillen. Ons advies als huidcoaches is om zeker 5 a 6 behandelingen te ondergaan, het allermooiste is om dit elke week 1x toe te passen. Via deze weg boek je optimaal resultaat voor je huid!

Kuurbehandeling Rimpel Reductie Therapie – 30 minuten: Voor intense en causale huidverbetering kunnen wij als huidcoaches een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaatsvinden. Vraag ons welke bootcamp voor jou het beste resultaat zal geven! Alle huiden zijn anders en per huid zullen de resultaten verschillen. Ons advies als huidcoaches is om zeker 5 a 6 behandelingen te ondergaan, het allermooiste is om dit elke week 1x toe te passen. Via deze weg boek je optimaal resultaat voor je huid!

Kuurbehandeling trans6peel – 30 minuten: Voor intense en causale huidverbetering kunnen wij als huidcoaches een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaatsvinden. Vraag ons welke bootcamp voor jou het beste resultaat zal geven! Alle huiden zijn anders en per huid zullen de resultaten verschillen. Ons advies als huidcoaches is om zeker 5 a 6 behandelingen te ondergaan, het allermooiste is om dit elke week 1x toe te passen. Via deze weg boek je optimaal resultaat voor je huid!