Behandelingen!

Gezichtsbehandelingen

Let’s try hannah – 45 minuten: De Let’s try hannah trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen! Deze behandeling is incl. het epileren of harsen van de wenkbrauwen en bovenlip.

The hour of power! – 60 minuten: In de 60 minuten durende hannah Xpress behandeling, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid. Deze behandeling is incl. relax massage. Wilt u de relax massage inruilen voor een bindweefselmassage? Boek dan de Give me more extra bij! Deze behandeling is ook incl. het epileren of harsen van de wenkbrauwen en bovenlip.

Clean your skin – 50 minuten: De hannah Cleansing behandeling is een behandeling waar de aandacht goed gevestigd wordt op het volledig schoonmaken van de huid. De huid wordt weer helemaal clean! Heb jij last van veel onzuiverheden? Dan is deze behandeling iets voor jou! Deze behandeling is incl. het epileren of harsen van de wenkbrauwen. De bovenlip zit bij deze behandeling niet inbegrepen.

Young but beautiful – 45 minuten: De YOUNG-behandeling is speciaal voor jongeren tot en met 17 jaar. In deze behandeling wordt de huid gereinigd, gepeeld, gestimuleerd, worden onzuiverheden verwijderd, een masker aangebracht en wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging aangepast op jouw huidtype. Deze behandeling is incl. het epileren of harsen van de wenkbrauwen.

The total package – 90 minuten: Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere een Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten! In deze behandeling kan de Bindweefselmassage ook vervangen worden voor de hannah Rimpel Reductie Therapie. Ook is deze behandeling incl. het epileren of harsen van de wenkbrauwen en bovenlip. 

Intense treatment – 90 minuten: De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah total package, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing van de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt. Door de Trans6peel in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden.

DUO-behandeling – 60 minuten: Zin om samen tegelijk te ontspannen? Boek dan een DUO-behandeling in. Tijdens deze behandeling liggen jullie allebei in een privé behandelruimte om te genieten van een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd doormiddel van een oppervlakte en dieptereiniging, de wenkbrauwen worden mooi gemaakt, de bovenlip wordt onthaart, er wordt een masker aangebracht (aangepast op jouw huidtype) en er vind een massage plaats van het gezicht, de schouders en het decolleté. Als allerlaatste wordt de behandeling afgesloten met een dag/nachtcrème.

Willen jullie meer uit de behandeling halen? Of de DUO-behandeling toch wat specifieker maken door echt nog samen een behandeling in 1 cabine te ondergaan? Boek dan eventueel een manicure behandeling of visagie behandeling extra bij.

Let goed op: deze behandeling is alleen te boeken op de momenten dat Liselot en Daphne samen werken in de salon. Bel, mail of whatsapp ons voor de juiste informatie en om teleurstellingen te voorkomen.